Archívum

HTML

Puzsér Róbert videóüzenete a Batman-interjú kapcsán

2011.02.23. 20:17 | denevér revízió | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://deneverrevizio.blog.hu/api/trackback/id/tr712685990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Átutazó 2011.02.23. 21:21:30

Az adott műsorban a sznob nagyképűség volt a legrosszabb, nem a hozzánemértés vagy a járatlanság a celebvilágban. Kedves Róbert, nem tetszhet Önnek minden film, szíve joga, hogy ne féljen a denevérfüles mukitól, és még az is megengedhető, hogy egy játékelőzetest összetévesszen egy mozi-trailerrel. De úgy összességében a helyzetet ezek mellett a hibák mellett az tette nevetségessé, hogy saját ízlését megfellebbezhetetlen ítéletként adta elő - ahogy most is, a fenti mosakodásban.

Dworkyll · http://ekonyvolvaso.blog.hu/ 2011.02.24. 00:31:34

Áhh. Én örülök annak, hogy nem vagyok kompatibilis a TV2-vel, és PR sem az. És akkor mi van? Sajnálom, hogy magyarázni kell azt, aminek magától értetődőnek kellett volna lennie az első pillanattól: ez egy vélemény, ráadásul, a maga szubjektivitásában meg is van alapozva, nem kicsit.
Ettől persze nem kell elfogadni, mert véleménye lehet mindenkinek. De ekézni valakit egy véleményért??

Személy szerint szeretem PR stílusát, bár belátom, hogy finoman szólva is megosztó. Imádom a műsorát, és nem azért mert azokat a filmeket sztárolja, amik nekem is tetszenek, ó nem. Egy csomó, általa nagyra tartott filmet meg nem néznék a világért sem, míg rajongok olyan filmekért, amit ő bottal sem piszkálna.

Azért szeretem a műsorát mert elgondolkodtat, mert szórakoztat, és mert olyan perspektívában mutat meg dolgokat, amik eszembe nem jutnának. Pedig néha kéne.

Szerintem kell Puzsér a magyar médiába, hogy azért legyen valami illúziónk arról, milyen az, ha egy médiamunkás őszinte. A modor az egy dolog, az álláspont meg egy másik. Mindkettőt el tudom fogadni olyannak amilyennek, még ha én nem így csinálnám, vagy nem értek vele egyet.

Ha valami itt szánalmas volt, az a TV2. Puzsér semmi újat nem mondott, a Sötét lovagról és C. Nolanról vallott nézetei publikusak, elérhetőek ezer éve. civilkontroll.net/index.php?/hu/audvid/a_het_mesterloevesze_37/

Most sem mondott mást, mint akkor. Elszoktunk volna a következetességtől, meg a markáns véleményektől? Kár.

harmundo 2011.02.24. 11:21:53

Az a baj Puzsérral, hogy az IDMb-t "szentírásnak" veszi, egy olyan oldalt, ahol akkor is szavaznak ember egyes, vagy épp tízes pontszámmal, mikor még nem is látták a filmet... Nem kellene ilyen válaszvideókat gyártania, mert ezzel azt magyarázza, ami nincs is. De most komolyan, ha nekem van igazam, akkor leállom bizonygatni, hogy nekem van igazam? Aki hülye, az haljon meg, a többi meg már csak történelem.

Az meg hogy kinek mi tetszik, vagy épp mi nem, pont ő mondta, hogy teljes szubjektív, így a "nem lehet egy lapon emlegetni a sötét lovagot a hét mesterlövésszel" kijelentése teljesen értelmét veszti. A tömegek szerint lehet. Arról meg tök felesleges vitatkozni, hogy filmtörténeti szempontból melyik a nagy dobás, melyiknek jobb a rendezése, a zenéje, melyikben jobbak az alakítások, mert ahány ember annyi vélemény.

"Elszoktunk volna a következetességtől, meg a markáns véleményektől?" --- nem szoktunk el semmitől, Puzsérnak át kellett volna gondolnia, hogy nem megy be egy olyan TV műsorba vendégszerepelni, ahol egy olyan filmről lesz szó, amit ő nem szeret. De most komolyan, én sem megyek el a kőbányai sörgyárba, hogy táblákkal hirdessem: "Utálom a kőbányait, éljen a borsodi".

Most pedig szépen körbemagyarázza, hogy semmiről sem tehet, semmi rosszat nem mondott, és a hülye internetes senkik, akiknek valamilyen oknál fogva bejött film, mekkora idióták, hogy egy ekkora rakás szemetet képesek megnézni. Hagyjuk már... Ezzel most saját magát járatta le, ahelyett, hogy csendben maradt volna.

Mindazonáltal abban egyetértek vele, hogy a Tökéletes trükk tényleg Nolan legjobb filmje, és a Sötét lovagot, valamint a Kezdetet én sem szeretem.

Dworkyll · http://ekonyvolvaso.blog.hu/ 2011.02.27. 08:18:49

@harmundo: ...hogy nem megy be egy olyan TV műsorba vendégszerepelni, ahol egy olyan filmről lesz szó, amit ő nem szeret. ...

Miért kellett volna így tennie.

1. Ő médiamunkás, minden megjelenés javítja a pozícióját a piacon.

2. A véleménye publikus volt és elérhető, a filmügyi munkássága dettó. Miből gondolta volna, hogy a TV2 mást akar tőle, mint amit évek óta nyom a Radio Cafén? Ha te _közismert_ Borsodi fan vagy, ÉS meghívnak kőbányára, mit modanál? Melyik néz ki hülyébben, ha önkrtikiát gyakorolsz, vagy ha következetes vagy és önmagad? ;-)

3. az imdb-t éppen nem veszi szentírásnak, annak tartja ami: a legtöbb -civilnek látszó - szavazóval összerakott preferencialistának. Had fájjon már neki, hogy néha (számára) szart szavaznak az élre, és jót pontoznak le a vérbe.
süti beállítások módosítása